Tilbake for fullt!!

Hei nå er passord, mobiler, internett, bloggpausen og ikke minst vi tilbake!!! Nå skal vi blogge som før, og forhåpentligvis er dere fortsatt med oss! Vi elsker dere!

TIL LESERE
Ting vi elsker som våre flinke lesere gjør: kommenterer, si ønsker og lese bl0ggen~tusen takk, fortsett slik~ dere får oss til og holde bloggen i "live"

OPPSUMERING
Nå har vi hatt snart en uke med knall sol og mellom 15-25 varmegrader! Deilig og håper det fortsetter. Vi har ridd mange turer og vært i stallen. Myyye skole!! Egentlig som normalt her! Håper dere har hatt en super 17.mai!

HVORFOR PAUSE??
Vi tok en pause, fordi vi ikke hadde tid! Vi\ \Wilma hadde mye lekser og forberedelser til tentamen. Vi mistet rett og slett blogglysten litt. OG! Internettet til Otelie klikka, og Wilma fikk seg ny mobil.

TILBAKE
Men nå er vi tilbake? Og vi skal blogge masse! Ikke lenge til sommerferie!!!! Og Wilma har bare engelsk tentamen igjen. Nå har vi masse mere tid til og blogge ! Vi gleder oss til og blogge, og håper dere vil følge oss vidre! Gøy at dre fortsatt har fulgt med! Håper du blir fast leser av Wilmaotelie.bligg.no :)))

<3lig hilsen Wilma og Otelie

Joggetur

Haha otelie lager grimase, elektrisk hår og trampoline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

wilmaotelie

wilmaotelie

14, Narvik

Heisann♥ Vi er to jenter fra landet, vi er begge heste eiere, og vi heter Wilma og Otelie, Hestene våre heter Odin (Det er Wilma's) og Stjerna (Det er Otelie's) Vi elsker og være i stallen, og være med dyr. Vi liker og være ute i naturen også. Håper du\dere som sitter fremfor pc-skjærmen, vil følge bloggen vår, og skriv masssse kommentarer takk, det blir vi veldig glad for!♥

Kategorier

Arkiv

hits